MÓDNÍ TRENDY JARO

18.04.2010 10:01
MÓDNÍ TRENDY JARO 2010

 

V letošní nové sezóně vsaďte na neobvyklé střihy a detaily. Módní je nabírání, řasení,balonové efekty, volánky, kaskádové volány, mačkané a vrapované vsadky.

Nosí se hlavně pohodlný Safari styl, který je pro letošní sezónu víc extravagantní a chic. Nosit se budou barevné a výrazné vzory inspirované říší plazů nebo květinové vzory, tentokrát ale v netradičním, rokovějším stylu.

In. je také etno a vintage styl. V módě letos vede romantika, saténové kalhoty, korzety, krajkové šaty, tuniky a sukně v tělové nebo pudrové barvě.

Módním hitem jsou také přírodní barvy jako béžová, tělová, bleděmodrá, olivová, bílé a zářivé neonky jako pink ,červená, tyrkysová, žlutá a zelená. Šedá je pro tuto sezónu nová černá a nejvíce v kurzu je barva modrá ta vás určitě nudit nebude, protože se nosí v mnoha odstínech, které by vás ani nenapadly.

Jestli chcete být v nové sezóně in určitě si pořiďte krátké cyklistické šortky, průsvitné šaty ve stylu Baby doll a retro brýle u kterých platí čím větší, tím lepší.  

 
 
 

TOP 5 módních hitů letošní sezóny:

1 ) KALHOTY SE SNÍŽENÝM SEDEM.

Nosí se džínové,lněné,látkové nebo i ze stretchového úpletu.Hlavní je nabíraní v bokové lini ,pohodlný prodloužený sed a úzké nohavice,které obepínají lýtka.Pokud preferujete pohodlný sportovní styl a máte rádi extravaganci , tak si určitě minimálně jedny pořiďte.Naprosto bezkonkurenční má letos v kolekci Jean Paul Gaultier ale skvělé najdete i u G-Star,Pepe Jeans nebo u Miss Sixty.

2 ) BÉŽOVÁ BARVA.

Letošní šatník si žádá minimálně jeden nový kousek v béžovém nebo tělovém odstínu.Obohatit svůj šatník tak můžete třeba o romantické šaty doplněné o volánky nebo mašle ,které v tělových odstínech působí něžně ale i smyslně zároveň.Úžasné má letos v kolekci Lanvin,Givenchy a Hermés.A jestli máte raději sportovnější módu tak si pořiďte třeba řasenou vestičku,která se výborně hodí k úzkým kalhotám nebo bundičku se zajímavě řešenými nabíranými rukávy.

3 ) SAKO S EFEKTNÍM ŘASENÍM.

V letošní sezóně vsaďte na originalitu.Tu vám určitě zajistí módní propasovaná saka s efektními detaily vsazených nařasených dílů nebo částí rukávů.In jsou také volánky nebo žabičkované vsadky.Saka ve světlých barvách letos spolu s trenčkoty doslova ovládly přehlídková mola.Originální trendový trenčkot předvedla například letos Burberry.

4 ) STYLOVÉ DŘEVÁKY.

Hodí se ke všem sprtovním a safari stylům.Nosit je můžete třeba k ležérním farmářským kalhotám s laclem .Výborně vypadají i k přírodním letním šatům.Skvělé dřeváky má letos ve své kolekci například Louis Vuitton,Christian Dior,Chanel nebo Guess.

5 ) CHIC LEDVINKY.

Místo nové kabelky si pořiďte ledvinku se stylovými detaily.Letos jsou ledvinky v kurzu jako nikdy předtím. Nosí se kožené,džínové i látkové a hodí se jako doplněk ke všem sportovním outfitům.Inspirovat se můžete u D&G, protože jejich ledvinky jsou naprosto úžasné.